Κατασκευή e-shop


Δημιουργία e-shop

Η ανάγκη για δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) είναι πιο άμεση από ποτέ εάν θέλουμε να συμβαδίσουμε με την εποχή και να νικήσουμε τον ανταγωνισμό.Οι καταναλωτές συνηθίζουν πια να αγοράζουν από το σπίτι τους μέσω του υπολογιστή ακόμα και του κινητού τους, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Θέλουν άμεση πρόσβαση στα αγαπημένα τους προϊόντα και ευκολία στην απόκτησή τους. Συνήθως εμπιστεύονται δύσκολα να αγοράσουν ενώ απορρίπτουν με ευκολία. Για το λόγο αυτό το e-shop σας θα πρέπει να τους δίνει αποπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό με ένα e-shop που θα κάνει τη διαφορά.Τι e-shop δημιουργούμε

Στη Fekas Brothers δίνουμε έμφαση στην ευκολία του χρήστη.Ακόμα και ο λιγότερο εξοικειωμένος με την τεχνολογία επισκέπτης του e-shop πρέπει να μπορεί να πλοηγείται με ευκολία.Οι σχεδιάσεις που επιλέγουμε είναι πάντα συμβατές με κάθε κινητή συσκευή και προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας.Εισαγωγή προϊόντων από excel σελίδων

Έχετε πολλά προϊόντα και να ανησυχείτε πώς δεν θα καταφέρνετε να τα εισάγετε όλα; Στα e-shop που δημιουργούμε έχουμε φροντίσει να σας διευκολύνουμε στην εισαγωγή και ενημέρωση των προϊόντων σας εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα καταχωρίσετε σε ένα υπολογιστικό φύλλο excel!
ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Η ομάδα μας με την τεχνογνωσία της  θα αυξήσει την επισκεψιμότητα του e-shop σας, δίνοντας στον επισκέπτη σας αυτό που ακριβώς ψάχνει.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ KEYWORDS

Οι λέξεις – κλειδιά (keywords) αποτελούν όρους που θεωρούνται αντιπροσωπευτικοί για το εκάστοτε θέμα που περιγράφουν και που χαρακτηρίζουν το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας.Η ομάδα μας μέσω εδικών εργαλείων σας βοηθά να αναζητήσετε τις πιο κατάλληλες.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

Διαδικασία η οποία απαιτεί προσεχτική μελέτη ως προς τις μηνιαίες αναζητήσεις που κάνει ο εκάστοτε πελάτης. Με τους μηχανισμούς SEO που έχουμε αναπτύξει, σας βοηθάμε να μαθαίνετε για τις προτιμήσεις των πελατών σας και να τους παρέχετε τα όσα ζητούν.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕ GOOGLE ANALYTICS

Με τη διασύνδεση του e-shop με το Google Analytics έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε και εν συνεχεία να βελτιστοποιήσουμε τις πωλήσεις του e-shop ανά καμπάνια ή λέξη-κλειδί,ανά πηγή επισκεψιμότητας,κτλ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ SEO ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ


Άυξηση Αριθμού Επισκεπτών

Η κατάταξη της ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις για συγκεκριμένα κριτήρια αναζήτησης, αυξάνει αυτόματα τον αριθμό των ατόμων που θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα, καθώς θα αποτελεί μια από τις επιλογές σχετικά με την αναζήτησή του.


Απόδοση ΕπένδυσηςROI

Ο όρος Απόδοση Επένδυσης (Return On Investment) αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα μιας επένδυσης (έσοδα) σε σχέση με το αρχικό κόστος επένδυσης. Στην περίπτωση της Βελτιστοποίησης Μηχανών Αναζήτησης, η απόδοση επένδυσης γίνεται όλο και μεγαλύτερη από τη στιγμή που η ιστοσελίδα βρεθεί σε υψηλή θέση μετά από αναζήτηση, και παραμείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα

Εδραίωση Επωνυμίας

Η εύκολη πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας και η μεγάλη επισκεψιμότητα που θα απολαμβάνει από τους χρήστες θα κάνει γνωστό το όνομα σας στην αγορά που στοχεύετε να εδραιωθείτε και να εξαπλώσετε την φήμη σας.


Σταθερό Κόστος Επένδυσης

Από τη στιγμή που θα επιλέξετε την ομάδα μας για την Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, το κόστος είναι σχετικά σταθερό και καθορισμένο για την αρχική κατασκευή και συντήρηση της ιστοσελίδας, και κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σχέση με διαφορετικές επιλογές διαφήμισης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Επισκέπτες σήμερα Πελάτες αύριο

Με το κατάλληλο περιεχόμενο πληροφοριών και της βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας οδηγείστε σε μια πολύ κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.Οι ευχαριστημένοι επισκέπτες μετατρέπονται σε πελάτες .


Αύξηση Ποσότητας & Ποιότητας Πληροφοριών

Μια αποτελεσματική μελέτη Βελτιστοποίησης, που θα οδηγήσει σε υψηλή κατάταξη, θα πρέπει να ικανοποιεί και τις ανάγκες του ασθενή, σε περίπτωση που τελικά επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας. Οι πληροφορίες που θα παρέχονται στην ιστοσελίδα θα πρέπει να ταυτίζονται με τα κριτήρια αναζήτησης που έχει θέσει ο ασθενής και να είναι πλήρεις.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ E-SHOPS ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙWhatClients Say


We do not only provide SEO and Internet marketing services but we also offer a wide array of related services such as SEO friendly web design, pay per click, affiliate marketing, website audits, social media optimization, branding and several others.


 • Εξαιρετικοί συνεργάτες, εξαιρετικές γνώσεις και πάνω απ'ολα εξαιρετικοί άνθρωποι!Η επιχείρηση μου απογειώνεται όλο και πιο ψηλά μέρα με την μέρα σε μια εποχή άκρως ανταγωνιστική και απαιτητική!

   Ευγενια Μούρτου
  Ευγενια Μούρτου
  Αισθητικός - Επιχειρηματίας
 • Με διαφορά οι καλύτεροι στον τομέα του Ιατρικού Marketing, Κατασκευής Ιστοσελίδων και S.E.O στην Ελλάδα...Τα αποτελέσματα της ιστοσελίδας μου είναι εκπληκτικά...Άψογοι συνεργάτες, ταχύτατοι στους χρόνους παράδοσης τους, καινοτόμες στρατηγικές. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε συνάδελφο Ιατρό.

  Καλοκασίδης Κωνσταντίνος
  Καλοκασίδης Κωνσταντίνος
  Ιατρός Δερματολόγος
 • Την εμπιστοσύνη μας την κερδίσατε επάξια, σας ευχαριστούμε για την συνέπεια , και τον επαγγελματισμό σας.Οι καλύτεροι στο είδος.

   Derma laser Aesthetics
  Derma laser Aesthetics
  Δερματολογικό Κέντρο
 • Εξαιρετική συνεργασία σε επίπεδο στρατηγικής και άψογο service. Στην FEKAS BROTHERS αισθάνεσαι σίγουρος και ασφαλής. Εμπιστεύομαι τις υπηρεσίες τους και την άμεση υποστήριξη που παρέχουν. Σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου και να βρεις τον επιχειρηματικό σου προορισμό. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Μοναδικοί συνεργάτες!

  Παναγιώτης Αθανασόπουλος
  Παναγιώτης Αθανασόπουλος
  Επιχειρηματίας
 • Συνεργαζόμαστε με την Fekas Brothers και αυτό που μπορώ να πω είναι: Αξιοπιστία και άμεση συνδρομή σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί!Άριστες συμβουλές και άμεση εξυπηρέτηση! Προτείνω σε όλους όσους ασχολούνται με τον τομέα των Επενδύσεων και του Ηλεκτρονικού εμπορίου!!!!

  Δημήτρης Φιλιπποπολίτης
  Δημήτρης Φιλιπποπολίτης
  Ραδιοφωνικός Παραγωγός
Από το Facebook


RequestA Free Quote


Ονοματεπώνυμο*

Τηλέφωνο*

Email*

Ιστότοπος

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ποιος είναι ο στόχος σας;ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ


Καλέστε Δωρεάν

Έχετε μια ιδέα και δεν ξέρετε από που
να ξεκινήσετε? Εμείς είμαστε εδώ.
+30 24211- 08101

Online Chat

Στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα της εταιρείας μας στο Facebook και εκπρόσωπος μας θα σας βοηθήσει σε κάθε σας πρόβλημα!